Колодій привітав нацгвардійців

Сьогодні, 13 жовтня, у переддень Дня захисника України, голова Львівської обласної ради Петро Колодій привітав нацгвардійців 2-ої окремої Галицької бригади. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР.

"Це свято стало державним лише рік тому. Встановити його відзначення саме на 14 жовтня, на Свято Покрови, покровительки українського війська, на той день, коли була створена справді Українська за своїх духом – Українська Повстанська Армія, в нашій державі свідомі патріоти домагалися давно. Мені надзвичайно приємно, що до цього долучилася і Львівська обласна рада. Адже саме обласна рада в період Революції Гідності звернулася до керівництва держави з такою пропозицією", - зазначив очільник області.

Також Петро Колодій наголосив, що Львівська обласна рада своїми рішеннями та зверненнями дала поштовх до створення Національної гвардії.

"Я знаю, що у вашій частині служать достойні і вірні Україні люди. Саме завдяки їхній пильності в час Революції Гідності нам вдалося вчасно заблокувати територію частини і не випустити бійців у Київ для виконання злочинних наказів. Тому мені надзвичайно приємно сьогодні вітати вас", - резюмував Петро Колодій.

Після привітань голова обласної ради вручив Грамоти Львівської обласної ради майорові Андрієві Демидюку, старшому сержанту Дмитрові Кошисі, сержантові Володимирові Берку та службовцеві Ларисі Мальованій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: