ПАТ «Львівобленерго» — активний працедавець на «Ярмарку кар’єри»

10 жовтня 2015 року ПАТ «Львівобленерго» взяло участь у 26-му «Ярмарку кар’єри» для випускників та студентів вищих навчальних закладів, який проходив у Львівському палаці мистецтв. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків підприємства.

Організаторами заходу виступили Львівський обласний центр зайнятості та НУ «Львівська політехніка».

У рамках «Ярмарку кар’єри» вперше проходив фестиваль освітніх послуг, організований представництвом неурядової організації «Німецьке об’єднання народних університетів». Для учнів та випускників середніх загальноосвітніх шкіл Львівщини відбулась презентація навчальних закладів області.

Свої вакансії на заході представило більше 50 компаній, запропоновано більше 1000 вакансій. На Ярмарок у пошуках роботи завітало близько трьох тисяч осіб.

Біля стенду ПАТ «Львівобленерго» було велелюдно, працевлаштуванням у компанії цікавилися багато людей різних професій та віку, здебільшого — молодь.

«На Ярмарку кар’єри ПАТ «Львівобленерго» запропонувало низку посад фахівців за спеціальністю інженера-електрика з базовою або повною вищою електротехнічною освітою та працівників робітничих професій з професійно-технічною освітою електротехнічного напрямку. Усі бажаючі працевлаштуватись у Товаристві мали можливість отримати на місці необхідну інформацію про компанію, попередньо пройти співбесіду та залишити своє резюме», — розповідає Оксана Винницька, фахівець (з розвитку персоналу) ВК та УП ПАТ «Львівобленерго».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: