У Винниках напали на кандидатів у депутати від ДемАльянсу

У понеділок, 12 жовтня, на кандидатів у депутати до Винниківської міської ради від ДемАльянсу Юрія Шивалу та Олександра Качмара, а також волонтера Андрія напали нетверезі чоловіки.

«Спочатку ці двоє підійшли до інфосоти, поруч з якою ми агітували. Вони були агресивними та п’яними. Трохи постоявши біля конструкції та почитавши чоловіки почали погрожувати нам фізичною розправою, нецензурно висловлюватися та плюватися. Згодом вони взялися за інфосоту і намагалися її перекинути. Ми не вступали з нападниками у конфлікт і просили їх не нищити наше майно. Та зненацька молодики накинулись на нас з кулаками», – розповів Юрій Шивала.

ДемАльянсівці відбили напад п’яних чоловіків і ті спробували втекти. «Нападники втекли у маршрутку, яка стояла поруч на зупинці. Ми кинулись за ними та попросили водія зачинити двері і нікуди не їхати. В той же час ми викликали поліцію, яка і затримала цих чоловіків», – додав Олександр Качмар.

Демальянсівці написали заяви та пояснення у Личаківському районному відділі міліції, а також здали побої. У Олександра лікарі діагностували забій коліна, а у Андрія – забій щелепи.

Напад трапився о 18:20 на вул. Галицькій, 23 у місті Винники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: