Колодій взяв участь у заходах з нагоди відзначення Дня захисника України

14 жовтня в Україні відзначають національне свято – День захисника України. У Львові також відбулися заходи, участь у яких взяло керівництво області та міста, духовенство, військовослужбовці, а також представники громадськості.

Спільно із громадою Львівщини вшанував пам’ять полеглих захисників Української держави голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Зокрема, цього дня на Марсовому полі він поклав квіти до Меморіалу невідомому вояку Української Повстанської Армії.

Також на полі почесних поховань №67, що на Личаківському цвинтарі, разом із рідними, друзями та бойовими побратимами очільник обласної ради віддав шану полеглим військовослужбовцям, які полягли в бою за рідну землю. Там відбулася екуменічна посвята надгробків Героям Небесної Сотні.

Після покладання квітнів до могил полеглих захисників України та виконання Державного Гімну України, колона учасників заходу рушила до могил загиблих військовослужбовців під час проведення Антитерористичної операції – на поле почесних поховань №76.

Запалені лампадки керівництво області та міста поклало біля могил полеглих Героїв, а також помолилося за їхні душі. Після виконання Державного Гімну України, на завершення заходів священнослужителі провели поминальну панахиду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: