На Львівщині активісти знову взялися за незаконні забудови біля водойм - на черзі озеро в Брюховичах

Сьогодні, 15 жовтня, в селищі міського типу Брюховичі, на березі озера, відбулася зустріч мешканців цього селища з представниками ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «Пріоритет права», ГО «Автосотня Самооборони», ГО «Варта 700», ГО «Варта 1», ГО «Економічний бойкотний рух», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Розвиток громади», ГО «Кредитний майдан», рядом інших громадських активістів та з губернатором Львівської області Олегом Синюткою.

«Мешканці смт. Брюховичі попередньо звернулися до громадських організацій Львова та представників органів влади, з проханням допомогти їм не дозволити забудувати територію озера. Ситуація довкола нього, за своїм сценарієм, нагадує забудову озера Задорожнє. Як розповідають мешканці, більшість з цих будівництв здійснюються без належної документації, та за мовчазної згоди селищної ради.

Активісти та керівник Львівської ОДА оглянули всі забудови, які вважаються незаконними, також громадські організації подали ряд запитів в державні установи, включаючи Держархбудконтроль, з метою отримання інформації стосовно ситуації, яка склалась.» – розповідає керівник ГО «Рабів до раю не пускають Іван Спринський.

«Результатом сьогоднішньої зустрічі є створення робочої групи, яка найближчим часом має ознайомитись з документами, та дати свої висновки, до складу якої ввійдуть мешканці селища Брюховичі, громадські активісти та представники органів влади. Також, ми запросили забудовника на наступну зустріч, у вівторок, на 09.00 в ЛОДА, і очікуємо, що до того часу вже будуть результати робочої групи.» – підсумовує результати зустрічі керівник ГО «Варта 700» Наталія Шелестак.

Прес-центр ГО «Рабів до раю не пускають»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: