Садовий наповну використовує службове становище для агітації

Міський голова Львова Андрій Садовий, який втретє балотується на посаду мера, використовує робочий час і свої службові повноваження для передвиборчої агітації.

Як стало відомо IA ZIK сьогодні вранці о 8.00 год. Андрій Садовий зібрав керівників підрозділів ЛМКП «Львівводоканал» для передвибочої агітації.

Зокрема, на зустрічі пан мер висловив обурення фільмом «Таємниці Ратуші», який вийшов в ефірі телеканалу ZIK 14 жовтня. Міський голова цікавився у керівників комунального підприємства, чи дивилися вони цей фільм, та запевняв, що насправді не є агентом ФСБ.

Окрім того, у передвиборчому відеоролику Андрій Садовий використовує свій службовий статус та майно громади. Зокрема, його агітаційний ролик знятий у форматі попередніх звернень мера до львів’ян у переломні для країни моменти з балкону Львівської міськради. Чому кандидат на посаду міського голови А.Садовий використовує приміщення Ратуші для власних потреб, чи отримав він на це дозвіл міської ради – питання відкрите.

Зазначимо, міський голова Андрій Садовий не пішов у відпустку на час виборчої кампанії.

Фільм «Таємниці Ратуші» розкриває справжнє обличчя львівського мера. Йдеться таємні домовленості, відкати, кумівство, тісні стосунки з могутніми олігархами і навіть російським ФСБ.

Відповідно до законодавства, забороняється примушувати своїх підлеглих займатися агітацією, а також використовувати для передвиборчої кампанії службові ресурси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: