Колодій нагородив переможців 14-го Обласного фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, Матусю Тобі!"

         16 жовтня у сесійній залі Львівської обласної ради відбулося урочисте нагородження переможців Обласного фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, Матусю Тобі!”, який 14 років проходить за ініціативи Львівського обласного відділу Союзу Українок, із них – 10 років за підтримки Львівської обласної ради. Основною його метою є пошук юних талантів.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій, вітаючи переможців, відзначив, що у їхньому житті попереду ще багато перемог, і побажав школярам, щоб вони працювали на благо Львівщини та своєї держави.

У своєму вітальному слові Петро Колодій зазначив: „Україна перебуває у стані війни. Ми знаємо, що Росія зазіхає на українську територію. Сьогодні наші хлопці захищають нашу державу, захищають нас із вами. Упевнений, що найбільше переживань лягає на плечі матерів, які провели своїх синів на передову, які переживають за них і чекають їх додому”.

„Проводячи такий конкурс, ми розуміємо, що це також боротьба із ворогом, адже одним із основних напрямків нашої боротьби повинна стати ідеологічна боротьба. На жаль, за 24 роки Незалежності ми так і не маємо в Україні нашої правдивої історію. Я переконаний, що вона в нас буде і буде такою, якою вона була насправді в українського народу”, – наголосив очільник Львівської обласної ради. – „А любов до Матері – до своєї рідної Матусі, до Матері-Батьківщини, до Божої Матері – це те, що споконвіків було притаманне для українського народу”.

Петро Колодій подякував усім, хто долучився до підтримки та проведення Обласного фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, Матусю Тобі!”, а голові Львівського обласного відділу Союзу Українок Ользі Пастушенко вручив Подяку Львівської обласної ради.

Потім відбулася урочиста церемонія нагородження переможців цьогорічного конкурсу. Відзначимо, що переможцями стали 105 учнів навчальних закладів Львівської області та 55 учнів загальноосвітніх шкіл Львова. Голова Львівської обласної ради Петро Колодій разом із головою Львівського обласного відділу Союзу Українок Ольгою Пастушенко вручили дітям збірки, в якій є вірші, пісні та проза переможців, а також відео-диски гала-концерту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: