Львівська та Одеська області спільно боротимуться з корупцією на митницях

Львівщина і Одещина виступатимуть єдиним фронтом у боротьбі з корупцією на митницях, - заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка на спільній прес-конференції з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі, у суботу, 17 жовтня.

"Президент України Петро Порошенко задав чіткий курс на оновлення кадрів, - повідомив Олег Синютка. – Ми його дотримуємося і це дає результат. Зокрема, на Львівщині щомісяця затримуються на хабарі митники. І одразу у вересні в області доходи від митниці перевершили індикативні плани на 123 мільйони гривень. Так що ті, хто сьогодні нечистий на руку і попадаються на хабарництві, обов’язково сидітимуть в тюрмі".

Коментуючи журналістам ситуацію на Одеській митниці, Міхеіл Саакашвілі заявив: "Я не прийшов потоки розподіляти, я прийшов закривати потоки. Все дуже просто. Ми хочемо щось хороше зробити для країни. Уже з понеділка Одеська митниця працюватиме по-новому. А коли митницю буде повністю комп'ютеризовано, то узагалі усе зміниться. Адже комп’ютер набагато чесніший ніж "професійний" митник".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: