Фінал реаліті-шоу «Міс Львів»: короновані усі красуні. Найкрасивішу Ніну Горинюк обрали глядачі

У Львові завершився соціальний проект «Міс Львів» у новому форматі, де претендентку на корону і титул найкрасивішої, обирало не суб’єктивне журі, а глядачі, які надсилали смс-повідомлення в підтримку фаворитки. Реаліті-шоу відрізняє від інших конкурсів краси й те, що кожна дівчина реалізовувала на проекті власні соціальні проекти,збирала на них гроші на спеціальний банківський рахунок. Окрім дванадцяти фіналісток реаліті-шоу, свято краси на сцені доповнювали виступи танцювального колективу «Львівські ангели» та зірок - гурту La Vivo, Олени Корнєєвої, Іванни Савченко, Ярослава Антонійчука, Романа Ковальчука. Про це Дивись Інфо повідомили організатори.

Конкурсантки виходили на сцену у сукнях фольк-стилю від мистецького бутіка «Майстерня містерій» дизайнера Людмили Ободзінської. Друге дефіле красунь було, наче з гламурного глянцю: вечірні та коктейльні сукні від студії Miss Princess. Кожна сукня підкреслювала образ і навіть характер дівчини.

На фінал реаліті-шоу «Міс Львів» приїхав VIP-гість – офіційний представник міжнародних конкурсів краси, президент конкурсу Miss International Ukraine, президент 25-и річної національної програми «Міс Україна» Сергій Матяш. Разом з експертами соцпроекту «Міс Львів» Сергій Матяш голосував за номінації та першу і другу віце-міс.

На брифінгу для ЗМІ, Сергій Матяш висловив свою думку щодо конкурсу краси в новому форматі. Вважає, що майбутнє саме за телевізійними реаліті-шоу краси, а не за тими, що відбуваються на сцені. У форматі телевізійного реаліті-шоу, глядачі можуть оцінити не лише привабливість кожної конкурсантки, а й характер, людяність, реакцію на ту чи іншу складну життєву обставину. А незалежне голосування за конкурсанток, ще раз підкреслює неупередженість конкурсу краси у новому форматі. «Традиційні конкурси краси застаріли, - вважає пан Сергій. – Все це стало нудним, нецікавим: один і той же сценарій, концертна програма. Потім виникають питання: чому переможницею обрали ту дівчину, а не іншу? Справа в тому, що індивідуальність дівчини не можна оцінити лише по дефіле на сцені. Потім журі влаштовують співбесіду. Але це все одно недостатні спроби визначити індивідуальність особистості. Майбутнє конкурсів краси – у телевізійних проектах».

Під час фіналу ведучі конкурсу Володимир Місяйло та Уляна Матвіїв оголосили переможниць у номінаціях. Титул Miss Prinsess (обирали працівники студії прокату вечірніх суконь за критеріями індивідуальності конкурсантки) отримала Олеся Боднар. У подарунок Олеся отримала сертифікат на ексклюзивну фотосесію в студії – у трьох образах, що включають макіяж, зачіску та дрес-код.

«Міс фото» стала Вікторія Міхович. «Міс дружбу» обирали між собою конкурсантки. Цей титул дістався Марті Бараняк. «Міс соцмережі» (голосування – «В контакті» та в “Фейсбуці”) - Ніна Горинюк, «Міс чарівність» - Марія Степанкова, «Міс преса» - Ірина Мінів, «Міс телезірка» (визначали продюсери конкурсу) – Корнелія Гобалевич, «Міс талант» - Антоніна Ватченко, «Міс артистичність» - Анастасія Яремко, «Міс витонченість» - Мирослава Паска, «Міс грація» - Юлія Мисюра.

Другу та першу віце-міс, а також володарку титулу «Міс Львів Джуніор» обирали експерти проекту реаліті-шоу «Міс Львів» та міжнародні представники конкурсів краси. «Міс Львів Джуніор» стала Олеся Боднар. Друга віце-міс Львів – Надія Максимів, перша віце-міс Львів – Ірина Мінів.

Найбільше підтримки народного голосування отримала Ніна Горинюк. Згідно з умовами соцпроекту, вона стала володаркою титулу реаліті-шоу «Міс Львів-2015». Організатори соціального проекту «Міс Львів» обіцяють найближчим часом оприлюднити результати народного голосування на офіційному сайті конкурсу та в соціальних мережах. Збором голосів глядачів займалася ліцензована київська фірма, яка працює на ринку цих послуг понад десять років.

Сергій Матяш вручив Ніні Горинюк стрічку Miss Ukraine International. Цей титул надає їй право представляти Україну на конкурсі краси Miss International-2015, який відбудеться на початку листопада у Токіо. Українські красуні беруть в ньому участь уже 22-ий рік поспіль. Кандидатуру Ніни Горинюк на конкурс Miss International-2015 обрано на спеціальному кастингу, який відбувся у Львові.

Соцпроект “Міс Львів” передбачав умову — кожна дівчина реалізовує власний соціальний проект, на який збирає гроші на спеціальний банківський рахунок. Всі кошти зібрані на телепроекті (від реалізації соцпроектів та з смс-голосувань) передадуть у Доброчинний фонд підтримки і розвитку охорони здоров'я військовослужбовців.

Результати голосувань за конкурсанток реаліті-шоу “Міс Львів” (%)

  • Максимів Надія — 2,4%
  • Степанкова Марія — 4,7%
  • Мінів Ірина — 4,8%
  • Міхович Вікторія — 3,4
  • Горинюк Ніна - 53%
  • Ватченко Антоніна - 0%
  • Боднар Олеся — 4,8%
  • Яремко Анастасія — 1,5%
  • Паска Мирослава — 3,8%
  • Гобалевич Корнелія — 0,8%
  • Мисюра Юлія —14,4%
  • Бараняк Марта — 6,4%

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: