Львівські курсанти склали Присягу працівника Національної поліції

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди приведення до Присяги працівника поліції курсантів 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства.

Право зачитати слова Присяги працівника Національної поліції надали курсантові Павлу Ревчуку. Разом з ним 99 вихованців факультету урочисто заприсягнули суворо дотримуватись Конституції України, бути гуманним, чесним, сумлінним та дисциплінованим, відмінно нести службу, робити усе необхідне, аби забезпечити надійний правопорядок у країні.

В урочистих заходах взяв участь перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. Вітаючи молодих курсантів, Ростислав Замлинський зазначив: "На вас покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних дій, ведення боротьби із злочинністю та забезпечення громадської безпеки. Знаковим є те, що сьогодні приведення до Присяги курсантів приурочено до великого свята – Покрови Пресвятої Богородиці, адже з давніх-давен Богородиця є покровителькою українських козаків та всіх українських збройних формувань. Бажаю вам мужності, витримки й наснаги, нехай удача та професійні успіхи будуть постійними супутниками у житті".

У навчально-тренувальному центрі "Верещиця" до урочистих святкувань долучилися заступник начальника Департаменту організації діяльності підрозділів особливого призначення МВС України Ігор Вольський, начальник ГУМВС України у Львівській області Дмитро Загарія, заступник начальника управління СБУ у Львівській області Роман Яблонський, начальник ГУДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський, т.в.о. начальника управління ДПС України у Львівській області Тарас Сідельник, начальник управління Західного територіального об’єднання Національної гвардії України Олег Сахон, представники інших силових відомств краю і місцевої влади, духовенство, друзі та рідні курсантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: