У Львові балотуються цілими родинами, або "Сімейка Адамсів" по-українськи

Портал Дивись.Інфо дослідив кандидатів на місцевих виборах у Львові та Львівській області, і виявив кілька випадків, коли балотуються цілими родинами. 
Як правило, члени родини балотуються по різних виборчих округах, але від однієї партії. Є серед таких випадків і "зіркові".
Так, балотується 27-річний Андрій Слюз - син голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз. Вона займала цю посаду у 2007-2010-у роках - тобто була звільнена, коли до влади прийшла команда Януковича.
Наприкінці 2010-о року прокурором Віктором Пшонкою була навіть оголошена в розшук - нібито за нецільове призначення ресурсів, виділених в рамках Кіотського протоколу, та за порушення підписки про невиїзд.
У квітні 2014-о року Тетяна Слюз знову була призначена головою Державної казначейської служби, причому прем'єр-міністром Арсенієи Яценюком - давнім товарищем Юлії Тимошенко. Чи не віддав він таким чином шану своїй колишній начальниці, яка після Євромайдану та нових розкладів у владі лишилася "нє прі дєлах"?! А тепер у Тетяни Ярославівни є статки, аби просувати свого сина в депутати Львівської олблради. Звісно, Андрій Слюз балотується від партії "Батьківщина".
Ще один союз сина та матері представляє "Радикальну партію Олега Ляшка". По ТВО 37 і 26 балотуються Віталій Романович та Тетяна Анатоліївна Попадинець.
Від партії "Наш край" балотуються батько і син:  Богдан Турчин (ТВО 55) і Андрій Турчин (ТВО 54). Обидва бізнесмени: батько - президент асоціація підприємств "М-99", син - виконавчий директор фермерського господарства "Лісова поляна".
Ще одна зв`язка "батько-син" представляє партію "Громадський рух "Народний контроль". Василь Білоус (ТВО 22) - пенсіонер, а його син Андрій  Білоус (ТВО 37) - помічник-консультант народного депутата України Дмитра Добродомова.
Родина лікарів - Галина Суслик (ТВО 6) та Дмитро Суслик (ТВО 77)  - балотуються від партії "Сила людей". Галина Іванівна працює асистентом кафедри ендикронології в ЛМУ ім. Данила Галицького, а її чоловік Дмитро Миронович працює завідувачем психіатричної лікарні Миколаївського районуЛьвівської обл. Можливо, психіатри-депутати - саме те, що потрібно нашій країні?
Але повернімося до "зіркових" кандидатів. Тут, безперечно, лідирує родина Коць - представники всеукраїнського об`єднання "Батьківщина". 53-річний Тарас Коць, 30-річний Ігор Коць та 21-річний Олег Коць - представники відомої у Львові злочинної сімейки, яка спеціалізується на незаконних забудовах у місті та області. Причому офіційна біографія  Коців - бездоганна.
Так, Тарас Коць був обраний депутатом Львівської міської ради за списком блоку Юлії Тимошенко ще у 2006-у році. Сьогодні очолює депутатську комісію комунального майна та власності у ЛМР.
Ігор Коць - директор ТзОВ "Гарант Буд". На цих виборах до них приєднався і Олег Коць - син Тараса. Хлопець ніби-то займається приватною юридичною практикою, але також займається (чи принаймні намагається) модельним бізнесом. Так, на українському онлайн-кастинг ресурсі можна знайти фото Коця-молодшого в якості моделі.
Що ж, чудово. Але навряд чи в Україні розпочнуться справжні процвітання та реформи, поки до влади будуть йти не тільки злочинці, але й молоді люди, які діють виключно згідно волі власних батьків чи інших родичів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: