У Львові проведуть тиждень безкоштовних тренінгів “BEST Trainig Week”

З 26 до 30 жовтня на території Національного університету “Львівська політехніка” y IV навчальному корпусі відбудеться тиждень безкоштовних тренінгів “BEST Training Week”, метою якого є розвиток студентів в європейському форматі,  підвищення їхньої конкурентоспроможності,  створення сприятливих умов для втілення ідей.

Вже вчетверте у Львові міжнародна студентська організація BEST (Board of European Students of Technology) буде проводити тренінговий тиждень.

BEST Training Week - це освітньо-тренінгова подія, яка надає можливість випробувати сучасний стиль навчання, що опирається на досвід людини, а  також допускає, що присутні на тренінгу люди, окрім отримання нової інформації, мають можливість відразу використати її на практиці, виробляючи нові навички.

Тривалість події - п’ять днів, під час яких учасники зможуть відвідати 12  тренінгів, воркшопів і майстер-класів від успішних людей та сертифікованих тренерів з багатим досвідом проведення тренінгів. Вони завжди знають, як зацікавити студентів, щоразу викладаються на повну, приковуючи увагу слухачів з перших слів.

Тож, якщо Ви прагнете більшого та хочете розвиватись, якщо хочете відкрити щось нове для себе та вдосконалити старе, якщо маєте плани та не знаєте з чого почати, тоді реєстрація саме для Вас.

Реєстрація на сайті http://www.best-lviv.org.ua.

Якщо у Вас виникають запитання, будь ласка, звертайтесь: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: