У Новому Роздолі та Трускавці учасники АТО досі не отримали жодної земельної ділянки

Станом на понеділок, 19 жовтня,  на території Львівської області прийняли рішення про надання 1 998 земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво учасникам антитерористичної операції. Про це повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської облдержадміністрації Володимир Лаврін.

За словами Володимира Лавріна, найбільше земельних ділянок для учасників АТО виділили у Самбірському районі – 302 та Яворівському районі – 120 наділів. У Пустомитівському та Кам’янка-Бузькому районах учасники АТО отримали по 101 ділянці. У Мостиському районі для бійців АТО знайшли 73 ділянки, Дрогобицькому – 63, Старосамбірському – 48, Стрийському – 47, Перемишлянському – 46, Городоцькому – 40, Сокальському – 37, Буському – 32.

На Радехівщині для учасників бойових дій на сході країни віднайшли 17 наділів, на Бродівщині та Жидачівщині – по 16 ділянок. У Миколаївському районі бійцям АТО надали 13 земельних наділів, у Сколівському – 10, Турківському – 7, Золочівському –  4 та Жовківському – 2.

"Чимало земельних ділянок під індивідуальне будівництво отримали учасники АТО у містах Стрий – 287, Самбір – 281 та Дрогобич – 163, - зазначив Володимир Лаврін. - Непогані показники демонструє також Червоноград, де віднайшли 96 наділів для захисників України. У Бориславі учасники АТО отримали 66 ділянок, у Моршині – 10 наділів. Проте є міста, як не надали військовим жодної земельної ділянки: Новий Розділ та Трускавець".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: