Завтра стартує Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2015

З 21 до 23 жовтня у Палаці спорту «Україна», що на вулиці Мельника, 18, відбуватиметься Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який вже традиційно проходить в середині осені і гостинно приймає зацікавлених фахівців сфери гостинності та туризму практично з усіх регіонів України та з-за кордону.

Львівський Форум охоплює одразу декілька тематичних напрямків: туризм, готельний та ресторанний бізнес, індустрію спорту та розваг.

Основна мета цьогорічного Форуму – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності.

Вперше, на цьогорічному Форумі представлятимуть свої туристичні продукти Рівненська та Херсонська області України. Постійний учасник та партнер Форуму – Івано-Франківщина представить нові туристичні маршрути, заклади розміщення та харчування в своїх регіонах. Загалом у Форумі беруть участь понад 107 підприємств, фірм та організацій з 7 країн світу та 17 областей України.

Туристичні продукти та інфраструктурні об`єкти, оздоровчий, пригодницький та екологічний туризм, професійне технологічне обладнання для готелів та ресторанів, текстиль та уніформа, інформаційно-комунікаційні технології, розважальне обладнання для індустрії гостинності та розваг, товари та обладнання для спорту, подорожей та дозвілля, громадські організації, асоціації та об’єднання в сфері туризму та гостинності – все це в цьогорічній тематиці XVІ Міжнародної виставки-ярмарку «ТурЕКСПО-2015», IX Спеціалізованої виставки «Готельний та ресторанний бізнес» та VIІI Спеціалізованої виставки «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля», що проводить ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Львівської міської ради, Департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА, Львівського Туристичного Альянсу, Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, Української Асоціації Активного та Екологічного Туризму, Асоціації Аквапарків України та Академії Готельних Інвесторів.

Однією з основних подій в рамках ділової програми для туристичного бізнесу буде проведення 21 жовтня семінару-презентації «Маловідомі туристичні об’єкти та унікальні туристичні продукти України і світу».

У день відкриття виставки також відбудуться: семінар-презентація «Сучасне Батумі та древні традиції грузинського вина», семінар-презентація «Знайомство з Ізраїлем».

«Не пропустіть, розіграш сертифікатів на проживання від еко-курорту «ІЗКІ» та готельного комплексу «Вежа ведмежа». Також туристичний оператор «Відвідай» розіграє серед відвідувачів поїздку на 2-х. Все, що вам потрібно зробити для виграшу – це прийти, зареєструватись і бути присутнім на розіграшах», - зазначають організатори.

Традиційно, в рамках Форуму відбудеться рекламний тур Львівщиною. Цього року у подорожі «Туристичний потенціал Трускавця – Дрогобича – Східниці» учасників ознайомлять з одним із найкращих зоопарків в Західній Україні, столицею солеваріння Дрогобичем, всесвітньовідомим своєю лікувальною мінеральною водою “Нафтуся” містом Трускавець, розташованим у мальовничій передкарпатській долині містечком Східниця, а також пропонує провести незабутній час в SPA-центрі “Royal SPA & Wellness центр” (готелю “Женева”).

В рамках виставки для спеціалістів готельного та ресторанного бізнесу 22 жовтня буде проведено навчання на тему «Оптимізація меню. Запобігання крадіжкам персоналу. Стимулювання персоналу до продаж», організатором якої є Компанія GMS Service (м. Дніпропетровськ).

Завдяки Академії Готельних Інвесторів (Україна) та PROJEKT HOTEL (Польща) учасники матимуть нагоду взяти участь у конференції «Розвиток готельєрства у Кракові за останні 15 років. Висновки для львівських готельєрів». Під час заходу відомі представники допоможуть вирішити в чому є слабкі та сильні сторони того чи іншого закладу і як мінуси перетворити в плюси. А польські колеги поділяться досвідом гостинності та розкриють таємниці «Як допомогти готелю в складні часи?»

Семінар-презентація «Фотозйомка вашого готелю - що, як, чому?» від фотографа Кадуліна Сергій Ігорович допоможе визначитись, як правильно формувати портфоліо готелю? Як приймати готову роботу у фотографа, на що звертати увагу? Використання фотографій (сайт готелю, ОТА, маркетинг) тощо.

Також протягом трьох днів відбуватиметься II Західноукраїнський чемпіонат барменів: Wellness BI0 MIX 2015, де можна буде спробувати авторські коктейлі та стати учасниками справжнього шоу, а також побувати на майстер-класі від Андрія Косачова, одного з кращих барменів-міксологів України.

Між виступами конкурсантів відбудуться танцювальні бармен-шоу та майстер-класи по організації роботи фіто-бару та особливостях складення коктейльної карти, а також по стилю роботи барменів.

Родзинкою виставки стане VІ Конкурс професійних кухарів «Просто. Їжа без пафосу», де 22-23 жовтня учасники будуть змагатися за звання найкращого кухаря. Переможці конкурсу отримають спеціальні відзнаки, подарунки та можливість участі у майстер-класах Західної Шеф Групи.

Також протягом трьох днів відбуватиметься презентація мультифункціонального приладу за участю бренд-шефа Богдана Венгера.

На виставці також крім насиченої бізнес-програми широко представлено нові колекції: текстилю та білизни; оснащення та меблі для готелів та ресторанів; комп’ютерні та телекомунікаційні технології для готелів та ресторанів, а також для індустрії розваг; продукти харчування; санітарно-гігієнічне обладнання та побутова хімія; світлодіодне обладнання тощо.

Львів побачить продукцію провідних виробників та імпортерів обладнання для розважальних центрів та комплексів відпочинку.

«Вся ця синергія подій відбудеться 21-23 жовтня у Палаці спорту «Україна» в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності-2015.

На три дні Палац спорту перетвориться на основне місце зустрічей в Західній Україні для іноземних та українських компаній, які продиктують моду на відпочинок та розваги вже на майбутній сезон», - додають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: