Мирослав Хом’як: «Наш край» буде представлений у​ радах усієї Львівської області

Голова Львівської обласної організації політичної партії «Наш край», лідер списку кандидатів у депутати до Львівської обласної ради Мирослав Хом’як прокоментував готовність «Нашого краю» до проведення виборів і недопущення спотворення результатів волевиявлення українців. Повідомила прес-служба ЛОО ПП «Наш край".

«З ініціативи мерів міст, господарників, людей справи «Наш край» виріс в потужну політичну силу, яка буде представлена ​​в радах усієї Львівської області. Рівень підтримки нашої партії на Львівщині сягає 7,8%. Цей показник говорить про те, що люди повірили в нас. І наше завдання - виправдати довіру людей.

Від партії «Наш край» йде 867 кандидатів у депутати усіх рівнів Львівщини та кандидати на посади міських голів Львова та Самбора. Це велика сила. Кожен з них розвиває рідний край.

Ми гідно подолали всі спроби влади та її ситуативних союзників не допустити "Наш край" на вибори і так само гідно захистимо результати голосування.

Наша партія зареєструвала 1984 члени виборчих комісій і спостерігачів в області. Ми будемо фіксувати всі порушення і моментально реагувати на них в рамках закону. Ми захистимо результати голосування. Ми переможемо!» -  резюмував  Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: