«Наш край» готується захищати голоси виборців

У Львові відбувся телеміст «Наш край»: шлях до перемоги». Під час телемосту партійні організації з усіх регіонів України обговорили успіхи та загрози передвиборчої кампанії напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Про це повідомила прес-служба ЛОО ПП "Наш край".

У Львові телеміст провів кандидат на посаду міського голови Львова та №1 у списку партії «Наш край» до Львівської міської ради Олег Баляш.

Розпочав телеміст своїм виступом співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак. Він наголосив на тому, що політична партія іде на вибори потужною політичною силою по усій Україні.

Олександр Мазурчак зазначив, що загалом у виборах братиме участь 14 тис кандидатів від партії «Наш край».

«Наш край» впевнено долає 5% бар’єр у 2/3 областей України і в третині областей ми маємо 10% підтримки населення. Зараз наше завдання відстояти перемогу і захистити результат», - сказав він.

Олег Баляш, своєю чергою, наголосив, що партія "Наш край" впевнено перемагає і готова захищати результат голосування.

"У Львові рівень довіри громади до «Нашого краю» становить 8,3%, а це більше чим у деяких парламентських партій», - сказав Олег Баляш.

Він повідомив, що партія зареєструвала майже 2 тис. членів виборчих комісій і спостерігачів у Львівській області.

"Окрім цього у нас працюватиме 35 мобільних груп, які в день голосування будуть допомагати нашим представникам у виборчих комісіях і будуть реагувати на всі спроби підтасовки при підрахунку голосів», - сказав Олег Баляш.

Він додав, що не виключено, що на виборах проти партії діятиме центральна влада та місцева влада застосовуючи адмінресурс.

«Проти нас зараз активно залучений адмінресурс партії «Самопоміч» і всі медіа діючого міського голови Андрія Садового, щоб дискредитувати нашу партію та її лідерів. », - заявив Олег Баляш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: