60% опитаних львів’ян збираються голосувати на місцевих виборах

21 жовтня відбулася прес-конференція ГО «Свідомі-Львів», під час якої активісти даної організації презентували результати соціологічного опитування на тему: «Чи вірять львів’яни у позитивні зміни після місцевих виборів?». Дослідження проводилося протягом 20 днів, в ньому взяли участь близько 130 респондентів, віком від 22 до 62 років, повідомили Дивись Інфо організатори.

Отже, результати дослідження показали , що 60% опитаних львів’ян збираються голосувати на місцевих виборах, а 40% - ні, та на даний момент оцінюють рівень роботи міської влади максимум на 7 за 10-бальною шкалою.

Щодо агітаційної кампанії у Львові, то 6% вважають її лише вдалою роботою PR-менеджерів, 60% кажуть, що краще б кандидати витратили папір на щось корисне, 26% опитаних нервують календарики та агітаційні газети, та ще 7 % вважають, що: «Чим більше агітації – тим вищі у кандидатів шанси».

Також, більшість людей не підуть на вибори, бо не бачать в цьому сенсу та достойної людини у переліку кандидатів, а ще дуже зайняті роботою, і не мають на це часу.

На запитання: «Якщо кандидат у мери запропонує вам гроші, чи проголосуєте ви за нього ?» - 50 % опитаних збираються повідомити ЗМІ про корупцію, інші вагаються: залежно від суми, або відмовляться, але нікого про інцидент повідомляти не будуть.

Після того як вибори відбудуться, у покращення вірять 50% львів’ян, і найголовнішими завданнями для нової влади вважають підвищення якості громадського транспорту та заробітної платні. Половина опитаних відповідає, що хотіли б самі зайняти місце мера Львова.

У соціологічному опитуванні взяли участь респонденти віком від 22 до 62 років.

Також, активісти збираються провести дослідження, котре визначить, скільки коштів кандидати у депутати витратили на агітаційну кампанію-2015.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: