На Львівщині 25-річна дівчина очолить райуправління юстиції, бо в неї «світяться очі»

На Львівщині в головному територіальному управлінні юстиції з дня на день чекають на підписання наказу профільного міністра про призначення на посаду начальником одного з районних управлінь 25-річної дівчини, яка має невеликий досвід і незначний стаж роботи.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник відомства області Ярослав Жукровський, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, погодитися на такий ризиковий експеримент він вирішив через колосальний потенціал дівчини, яка лише кілька місяців працює на посаді звичайного провідного спеціаліста в Червонограді.

«Аби виконавча служба працювала на результат, а не займалася рекетирством і різними схемами, ми шукатимемо нових людей і готові ризикувати. Дівчинка, 25 років, працювала звичайним провідним спеціалістом, але я бачив, як у неї реально світяться очі, є потенціал і бачення того, як і що треба змінити у службі. Щоправда, досвіду в неї майже немає, але всі погодження вона вже пройшла в міністерстві, і наступного тижня ми чекаємо на наказ про її призначення», – пояснив Ярослав Жукровський.

Посадовець також додав, що всіляко підтримуватиме молодого керівника районного управління.

«Я буду з нею, і якщо бачитиму, що є саботаж, ми звільнимо всіх працівників і наберемо абсолютно нових людей, які ефективно працюватимуть з нею в команді. Ми розуміємо всі ризики, але без радикальних і непопулярних кроків змін не буде», – запевнив Жукровський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: