На Львівщині правоохоронці звітують перед громадами про підготовку до виборів

У Червонограді заступник начальника міськвідділу міліції у прямому ефірі телебачення прозвітував перед мешканцями про готовність працівників міліції до проведення виборів.

За словами підполковника міліції Михайла Спічака, працівники Червоноградського міського відділу міліції розробили план спільних заходів для забезпечення правопорядку та громадської безпеки під час проведення виборчої кампанії. План передбачає перевірку виборчих дільниць та прилеглих територій на відсутність вибухонебезпечних та підозрілих предметів, перевірятиметься цілісність опечатаних приміщень та сейфів, у яких зберігається виборча документація.

Особливу увагу працівники міліції приділяють дотриманню законності під час передвиборчої агітації, відслідковують факти підкупу виборців та оперативно реагують на неправдиві повідомлення про загрозу вибухів, підозрілі предмети та інше.

«Ми старались передбачити усі небезпеки, що можуть виникнути під час виборів та під час підрахунку голосів. Особливу увагу приділятимемо збереженню виборчої документації. Практично всі працівники міськвідділу міліції вже мають досвід роботи під час виборів, тому, враховуючи, що всі вони детально проінструктовані, сподіваюсь, що вибори у Червонограді пройдуть спокійно», - зазначив підполковник міліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: