На Львівщині реалізують 14 енергозберігаючих проектів майже на 13 млн грн

В рамках реалізації Регіональної цільової  економічної  програми енергоефективності у Львівській  області  на 2014-2015 роки в області реалізують 14 енергозберігаючих  проектів  на об’єктах жилово-комунальної та соціальної сфери на суму 12,9 млн грн. Про це повідомив в. о. директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарій Романчук.

"Зазначені проекти передбачають встановлення котлів, які працюють на альтернативних видах палива - дровах, щепі, торфі, - зазначив Назарій Романчук. - До кінця року усі проекти ми реалізуємо".

Зокрема, замінять котли у шкільних котельнях  сіл  Питратин , Лопатин та Бишів, що в Радехівському районі. Обігріватимуть завдяки новому обладнанню школи сіл Дороговиж та Устя, що у Миколаївському районі. Працюватиме на альтернативному паливі котельня ЗОШ у селі Нові Стрілища, що на Жидачівщині. А також у школах сіл  Колоденці, що у Камянка - Бузькому районі та Купичволя, що на Жовківщині.

Енергозберігаюче устаткування встановлять на комунальних підприємствах с. Підкамінь Бродівського району, у містах Жовква та Моршин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: