Волейбольна громада Сокальщини відзначила 90-річчя

16-18 жовтня 2015 року волейбол Сокальщини святкував своє 90-річчя. З цієї нагоди у місцевій ДЮСШ "Соколяни" відбувся волейбольний турнір за участю чотирьох команд. Протягом трьох днів на майданчику точилася видовищна, яскрава, емоційна боротьба. Уболівальники волейболу малу змогу насолоджуватися грою своєї улюбленої команди "Сокіл", в складі якої виступав учасник АТО Андрій Ганіткевич, який вже багато років вірою і правдою служить сокальському волейболу. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Відтак в приміщенні Сокальської райдержадміністрації відбулися урочистості під гаслом "Сокальському волейболу - 90 років!". Розпочали святкування з молитви Митрофорного протоієрея катедрального собору Святих апостолів Петра і Павла Ярослава Кащука. Після цього ветеранів волейболу, гостей, юних спортсменів привітали народні депутати Верховної Ради України Олег Мусій та Сергій Кіраль, начальник управління молоді та спорту Львівської обласної адміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, голова федерації волейболу Львівщини Володимир Левків, голова Сокальської районної ради Ігор Дацюк, президент волейбольного клубу "Сокіл" (Сокаль), депутат Сокальської районної ради Микола Пасько та ін.

Юрій Майборода під бурхливі оплески всіх присутніх в залі нагородив Романа Новацького грамотою за великий внесок у розвиток волейболу Львівщини. Володимир Левків відзнаками та пам’ятними футболками обласної федерації волейболу нагородив волейбольних тренерів району: Романа Новацького, Василя Матвійчука, Олександра Токажа.

Головний тренер "Сокола" Роман Новацький, який виховав чимало відомих в Україні та за її межами волейболістів, розповів про славні сторінки сокальського волейболу: перемоги, успіхи, про гравців, які досягли вагомих волейбольних здобутків, волейбольні династії на теренах Сокальщини, історію жіночого волейболу й т.ін.

Що стосується результатів турніру, пам`яті Петра Саноцького, то переможцем виявилася команда "Сокіл" (Сокаль), на другому місці гравці львівського "Баркому", треті - гравці команди "Єдність" (Броди). Усі призери були нагороджені призами. Хоча, мабуть, це той випадок, коли результат не головний. Адже гравці мали змогу підготуватися до нового сезону, а ветерани волейболу мали змогу зустрітися, поспілкуватися, згадати свої перемоги, згадати свою молодість; а молоді атлети перейнятися наснагою і вірою у власні сили!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: