Чи будуть й далі розкрадати ліси?

У Львові відбулася нарада по питаннях боротьби з розкраданням лісів у Львівській області, яку ініціював заступник голови ЛОДА, Замлинський Ростислав. Також, на ній були присутні Целень Ярослав ( заступник начальника управління Лісового та мисливського господарства у Львівській області), Дмитро Загарія (керівник ГУМВС у Львівській області), керівники лісництв, представники СБУ, голова громадської ради при Лісовому та мисливському господарстві Львівської області, Миклуш Степан.

Найпроблемніші питання, які порушувались, це – незаконні функціонування пилорам, розкрадання та механізми виявлення цих розкрадань. Гостро стояло питання функціонування підприємства ГАЛЛІС, яке притягає до себе величезну кількість скандалів.

Керівник ГО «Рабів до раю не пускають», Іван Спринський, висловив думку, чи взагалі доцільне функціонування підприємства, яке займає першість по скандалах з розкрадання лісів, та чи не краще передати його на баланс Лісового та мисливського господарства у Львівській області. Також, Іван Спринський запропонував розмістити інформаційні стенди по Львівській області, на яких буде інформування населення, що у випадку бездіяльності або корупційних схем керівників місцевих лісництв, або розкрадання лісу, вони можуть звернутись за номерами, які вказані (там будуть номери відповідальних осіб з МВС та СБУ).

Нараду закінчив Замлинський Ростислав тим, що запевнив, що протягом місяця часу всі доручення, які він дав під час наради, будуть ним особисто перевірені на підставі факту їх виконання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: