ОПОРА навчила львівську поліцію реагувати на порушення

На запрошення керівництва патрульної служби Львова представники ОПОРИ два дні поспіль – 20 та 21 жовтня - читали тренінги для поліцейських.

 Навчальний матеріал стосувався типологізації порушень виборчого законодавства, у фіксації яких може допомогти патрульна служба. Зокрема, мова йшла про підкуп виборців, незаконну агітацію, можливі порушення на та біля дільниць у день голосування, фальшування виборчої документації.

Особливу увагу поліцейські закцентували на профілактиці підкупу і навіть поділилися своїми спостереженнями щодо непрямого підкупу виборців на вулицях Львова.

«Кількість справ, що стосувалися порушення виборчого законодавства та були відкриті під час парламентських виборів 2014 року, дуже мала. Всього зареєстровано лише 291 кримінальних справ», - розповідає юрист львівської ОПОРИ Наталія Радиш. Тож, сподіваємося, що такі навчальні сесії допоможуть покращити співпрацю громадських організацій та правоохоронних органів задля ефективнішого притягнення до відповідальності осіб, що вчинили злочини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: