Садовий обманює львів’ян

Міський голова Львова Андрій Садовий офіційно не звертався в прокуратуру області стосовно з’ясування обставин незаконних забудов у місті, а також не надавав прокуратурі адреси таких об’єктів.

Про це повідомила прокуратура Львівської області на запит IA ZIK.

Під час публічних дебатів кандидатів на посаду міського голови Львова, які були організовані 18 жовтня в рамках проекту «Детектор кандидата» від Комітету виборців України та West-Ukrainian Resource Center, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», чинний мер Андрій Садовий поскаржився на велику державну проблему – відсутність покарання. А також нарікав, що незаконні забудови у Львові виникають через чимало випадків підроблення підписів чиновників Львівської міськради, у тому числі директора департаменту містобудування Андрія Павліва і що за такими виявленими фактами відкриті кримінальні провадження.

IA ZIK звернулося зі запитом у правоохоронні органи: чи міський голова звертався за допомогою у вирішенні зазначених неправомірних дій.

Оперативно відгукнулася прокуратура Львівської області, повідомивши, що міський голова Львова Андрій Садовий офіційно не звертався в прокуратуру області стосовно з’ясування обставин незаконних забудов у місті, а також не надавав прокуратурі адреси таких об’єктів.

Отже, міський голова своїм невтручанням сприяє будівельному хаосу в місті. Це факт. Питання лише, який він має у цьому інтерес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: