У Дрогобичі збурені активісти останнє засідання сесії зірвали жбурлянням яйцями

Сьогодні, 23 жовтня, емоційний акомпанемент останньому засіданню сесії Дрогобицької міської ради вирішили надати кілька активісток, які у тильному кінці зали навперебій вигукували вимоги не проводити сесію.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на головного спеціаліста міськвиконкому Лесю Ясюру.

Бурю у мармуровій залі віщували ще перші хвилини засідання сесії міської ради. В. о. міського голови, секретар міської ради Тарас Метик спробував налаштувати робочий тонус засідання, і депутати, не важаючи на крикливий бунт активісток у залі, все ж приступили до розгляду запланованих питань.

Емоційні вирування у залі пішли на різке зростання, коли голова земельної комісії Орест Мельник за трибуною характеризував рішення про виділення земельних ділянок воякам АТО. Дві активістки в емоційному пориві підбігли до президії і стали жбурляти яйця у промовця. Далі «народні месниці» за ціль самосуду обрали в.о. міського голови, секретаря міської ради Тараса Метика, у якого також полетіли яйця. Роботу сесії було перервано. До цього ж Тарас Метик викликав міліцію, яка вивчала обставини інциденту.

Активістки, одна з яких нервовий стрес знімала цигаркою прямо у коридорі Ратуші під вивіскою «Курити заборонено», терпляче дочекалися продовження сесії.

Скандально-вказівний тон жінки зберігали і після перерви. Тому в. о. міського голови, секретар міської ради Тарас Метик попросив депутатів покинути сесійну залу, додавши, що закрита остання сесія буде вже після виборів, про що їх буде додатково повідомлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: