Колодій проголосував на виборах із надією на те, що ситуація зміниться на краще

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій проголосував на виборах до органів місцевого самоврядування на виборчій дільниці м. Львова, що розташована у Львівській СЗШ № 17. Про це повідомила прес-служба облради

Очільник Львівської обласної ради у коментарі ЗМІ зазначив: „Голосую з надією на те, то ситуація зміниться на краще. З такими сподіваннями прийшли сьогодні на виборчі дільниці усі люди, які голосують”.

„Основне ж питання – це проведення децентралізації в Україні. Це питання було однією з вимог Майдану. На жаль, поки що децентралізація у нас ще не відбулася. В Україні розпочалася бюджетна децентралізація, переваги якої вже відчули великі міста. Зокрема, Львів отримав додатково до бюджету розвитку 900 млн грн. Вірю, що склад наступний міської ради ефективно розпорядиться тим додатковим фінансовим ресурсом. Однак децентралізації очікують області, райони, населені пункти країни”, - зазначив Петро Колодій.

Ще одне питання, яке потребує вирішення, на думку голови Львівської обласної – це вдосконалення Закону про місцеві вибори. Петро Колодій висловив сподівання, що до наступних виборів законодавство буде вдосконалене.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: