Садовий традиційно привів на дільницю дітей

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова проголосували на місцевих виборах на виборчій дільниці, що на вул. Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю родина приїхала після Богослужіння. Разом з мером та дружиною приїхали четверо синів.

«Щоб Бог дав розуму всім нам робити свідомо свій вибір. Дуже часто ми хочемо, щоб хтось порадив, але це наше місто, це наша країна і все залежить від нас. Як зробимо – так і буде. Це свідомий вибір. Сприйму вибір громади як належне, який би він не був», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

На виборчу дільницю сім’я мера прийшла у вишиванках. Як розповів мер, верхній одяг з елементами українського декору купили у львівських дизайнерів.

«Перш за все, ми хочемо, щоб українці звертали увагу на мудрих дизайнерів, які у нас тут є разом з нами. Треба підтримувати своїх. Це красиво, зручно, комфортно і набагато дешевше, ніж купувати невідомо які речі», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відбуваються вибори міських, сільських та селищних голів, а також вибори до обласних, міських і районних рад. Виборчі дільниці працюють із 08:00 до 20:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: