Кошулинський: Виборці Гірняка, Добродомова та Юринець проголосують в другому турі за мене

Кандидат від партії «Свобода» не вважає друге місце у виборчих перегонах великою несподіванкою. Про це він сказав під час брифінгу в ефірі «Громадського телебачення» у Львові.

«Це сподіваний результат. Я б не казав, що це щось захмарне для трьох тижнів, які я провів у цій виборчій кампанії. Довгий час мене не було у Львові, починаючи від Верховної Ради й закінчуючи службою, тому мені довелося повертати відомість як мешканця Львова. Це природно, що без відомості не буває популярності. За цей час нам вдалося це частково надолужити. Я дивився заміри щодо відомості. Вони за ці три тижні кампанії зросли більше, ніж вдвічі. Це вагомий результат», – зазначив Руслан Кошулинський.

Він додав, що це найбільший результат «Свободи» в усій історії участі партії у кампаніях на посаду міського голови.

Крім того, кандидат висловив переконання, що у другому турі здатен перемогти чинного мера.

https://youtu.be/8cB5ojhMo44

«Досвід Польщі показує, що 70% чинних мерів, які потрапляють у другий тур, програють, бо є мобілізація опозиційних до них виборців», – сказав він.

На його переконання, виборці Володимира Гірняка, Дмитра Добродомова та Оксани Юринець – з різних міркувань – проголосують у другому турі за нього.

«Виборець Добродомова (проголосує за мене) тому, що намічалося протистояння керівника однієї політичної партії з керівником іншої політичної партії. Вони ніколи не будуть підтримувати голову іншої політичної партії. Гірняк – це, так би мовити, опозиція у Львові. Вони себе декларували як люди, які не будуть підтримувати чинного міського голову. Щодо «Солідарності», то це виборець, який розуміє, що, даючи можливість ресурсної бази Садовому у місті Львові, вони дають йому можливість готувати себе на вибори на президента. Тому вони будуть боятися дати конкурента на президентську кампанію. Це мінімально три мотивації не підтримувати чинного мера.

Галінфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: