У парках Львова працюють над прибиранням листя та сміття

Восени у працівників ЛКП «Зелений Львів» багато роботи: щоденно вони прибирають понад 15 парків і зелених зон Львова від опалого листя та сміття – упродовж дня з територій парків вивозять в середньому близько 50 м куб.

За словами головного інженера ЛКП «Зелений Львів» Володимира Чишинського, в очищенні парків від листя та дрібного сміття задіяно 7 одиниць техніки: 2 вантажні автомобілі, 1 електричний садовий пилосос та 4 додаткові машини від дочірніх підприємств «Зеленого Львова». Усього до прибирання парків залучено понад 40 працівників, які працюють щодня з 8.00 до 17.00 год. Так, до обіду відбувається накопичення листя, а вже до 17.00 год його вантажать в автомобілі та вивозять.

«Найбільша частина роботи все ж виконується у Стрийському парку, що займає понад 52 га, та парку ім. І. Франка, територія якого сягає 11,6 га. Там у підмітанні доріжок, очищенні газонів і тротуарів від листя, збиранні і вивезення сміття, листя, гілок задіяно близько 20 людей», – підкреслює Володимир Чишинський.

Міські комунальники нагадують: спалювати сміття на території парків та зелених зон заборонено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: