За вихідні у місті за трьома адресами виявлено артилерійські снаряди часів ІІ світової війни

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, протягом вихідних у місті зафіксовано кілька надзвичайних подій. Зокрема, пожежу в квартирі, за кількома адресами виявлено артилерійські снаряди часів ІІ світової війни.

25 жовтня о 23:09 год. у м. Львові на вул. Стороженка, 2 на першому поверсі двоповерхового житлового будинку в квартирі виникла пожежа. На місці пожежі виявлено труп власника. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м кв. Пожежу ліквідовано о 23:26 год. силами ДПРЧ-2 ГУ ДСНС України у Львівській області. Причина події - з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка.

25 жовтня о 12:30 год. у смт. Брюховичі Львівської міської ради під час прогулянки в лісі виявлено 85 мм артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

24 жовтня о 17:30 год. у м. Львові, на вул. Голубця М., 28б під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці виявлено артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

25 жовтня о 14:23 год. у смт. Брюховичі Львівської міської ради під час збирання грибів в лісі виявлено 85 мм артилерійський снаряд часів ІІ світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: