20% протоколів мерських виборів у Львові відправили на доопрацювання

Про це у Фейсбуці повідомив мер Львова Андрій Садовий

"Ще раз дякую усім небайдужим українцям, які прийшли на вибори. Особлива подяка тим, хто підтримав «Самопоміч» по всій країні та мою кандидатуру на посаду мера Львова. Для мене це велика наснага рухатись далі та працювати для громади.

Аби зняти будь-які питання щодо Львова, одного чи двох турів і т.д. Після оголошення попередніх результатів паралельного підрахунку, 20% протоколів відправили на доопрацювання...

Коли вони вернуться в ТВК та будуть оголошені остаточні дані, я прийму їх такими, які вони будуть. Жодної конфронтації в місті не допущу. Я готовий до другого туру виборів.

Загалом «Самопоміч» отримала біль-менш рівний результат по усій країні та пройшла до усіх рад, де брала участь у виборах. У нас з’явилось близько тисячі депутатів рад різних рівнів та шість мерів (понад 90 % з них нові у владі люди).

Якщо обійдеться без фальсифікацій, нас чекає другий тур у Миколаєві та Кривому Розі, де представники «Самопомочі» (Олександр Сєнкевич та Юрій Милобог) дадуть бій кандидатам від «Опоблоку». Якими б не були Ваші партійні вподобання, підтримайте їх! Це реальна можливість вибити «регіоналів» з їхніх вотчин.

«Самопоміч» вийшла на новий етап відповідальності. Дякую всім, хто був і є з нами", - написав Садовий.

https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/1004792489560306

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: