Начальника ДАІ Червонограда звільнили через «п’яну» ДТП

Начальника відділу Державтоінспекції з обслуговування Червонограда звільнено з органів внутрішніх справ. Наказ про звільнення підписав начальник Головного управління МВС України у Львівській області, полковник міліції Дмитро Загарія, повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області.«За грубі порушення Закону України «Про міліцію», Дисциплінарного статуту ОВС України, відомчих наказів на начальника ВДАІ з обслуговування міста Червоноград ГУМВС України у Львівській області накласти дисциплінарне стягнення – звільнення з органів внутрішніх справ», – йдеться в наказі.

Як писав «Вголос», 21 вересня близько 15:20 у селищі Гірник Сокальського району сталося зіткнення автомобілів БМВ та «Шкода», яким керував працівник міліції. Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля «Шкода» з місця зіткнення втік, залишивши транспортний засіб.

Також встановлено, що на момент скоєння ДТП працівник міліції перебував поза службою (у черговій відпустці). Медичне обстеження на виявлення алкоголю в крові у встановленому законом порядку майор міліції не пройшов. За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України та розпочато досудове розслідування.

Головне управління МВС України у Львівській області призначило службове розслідування, за результатами якого було видано наказ про звільнення з органів внутрішніх справ начальника ВДАІ з обслуговування міста Червонограда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: