У Трускавці обрали нового міського голову

Переможцем на посаду міського голови у Трускавці став Андрій Кульчинський. За попередніми даними, його підтримало 39% виборців. Друге місце зайняв Ігор Кісак, який отримав 27%, а третє – Руслан Козир, 22%.

За словами голови місцевої ТВК Руслана Пономаренка, станом на 12 годину 27 жовтня опрацювали сім виборчих дільниць, а восьма – доопрацьовує протоколи через деякі неточності. Остаточні результати ТВК зможе оголосити за 5-10 днів.

Варто зазначити про суттєвий відрив на трускавецьких виборах між першим та другим кандидатами – понад одна тисяча голосів. І що цікаво, за Андрія Кульчинського віддали на півтори тисячі голосів більше ніж за чинного до тепер мера Руслана Козира, який посів третє місце.

Керівник виборчої кампанії Андрія Кульчинського та медіаспеціаліст Наталія Улинець зауважує: «Передвиборча кампанія Андрія Кульчинського – це приклад проведення виборчих перегонів по-європейськи, чисто і прозоро. Не зважаючи на безперервні потоки бруду, використання опонентами чорних піар-технологій, нам вдалося гідно представити стратегію розвитку міста на найближчі п’ять років та знайти величезну підтримку серед місцевого населення. Жителі Трускавця останні роки потребували змін. Розроблена кандидатом програма розвитку міста «Трускавець-2020» повністю віддзеркалює проблеми міста і пропонує конкретний план дій для їх вирішення».

Нагадаємо, Андрій Кульчинський є головним лікарем Трускавецької міської лікарні та депутатом міської ради трьох скликань, висунутий на посаду міського голови від партії «Об’єднання «Самопоміч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: