Добродомов готовий підтримати Руслана Кошулинського в другому турі

«Народний контроль» йшов на вибори з конкретною програмою – антикорупційний план для Львова. Ми готові підтримати того кандидата, який зможе ці принципи реалізувати. На жаль, за 10 років перебування на посаді міського голови Львова Андрій Садовий не спромігся цього зробити. Про це сьогодні, 29 жовтня, в коментарі Гал-інфо заявив народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Дмитро Добродомов.

«Я готовий підтримати Руслана Кошулинського у другому турі виборів міського голови Львова. Попри те, що до самої «Свободи» за час її діяльності у Львівській міській раді є дуже багато питань, вони все ж здійснили позитивні кроки. Перше – вони провели внутріпартійну люстрацію. Друге – конкретно до Кошулинського, який дуже добре зарекомендував себе на посаді віце-спікера парламенту, а також під час подій на Майдані, а згодом і в АТО, претензій немає. Якщо Руслан Кошулинський готовий підтримати наші головні програмні засади щодо проведення відкритих конкурсів на заміщення посад, відкрити рішення виконкому та надати можливість контролювати ці процеси з боку громади, то я і «Народний контроль» готові його підтримати», - заявив Дмитро Добродомов.

Він також зазначив, що ще не зустрічався з Русланом Кошулинським і не обговорював ці питання.

Дмитро Добродомов також пояснив, чому не підтримуватиме у другому турі Андрія Садового.

Питань до Садового багато, одне з них з приводу того, що 30% у списках «Самопомочі» на цих виборах – це чиновники.

«Депутати повинні здійснювати контроль. Не може чиновник контролювати чиновника. Садовий говорить, що Львів відкритий для світу. Для туристів Львів відкритий, але не для львів’ян, адже за відкритістю діяльності виконавчих органів Львів посідає 16 місце у рейтингу. Тому попри всі негативні моменти діяльності самої «Свободи» я вважаю, що Руслан Кошулинський достойний кандидат на посаду міського голови Львова», - зазначив Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, що Дмитро Добродомов набрав більше як 10% на виборах міського голови Львова, які відбулися 25 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: