Колодій подякував Ярославу Дрозду за розвиток українсько-польської співпраці

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій побував на прийомі в Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові з нагоди закінчення дипломатичної місії у Львівському консульському окрузі Ярослава Дрозда та представлення наступника – Генерального консула Вєслава Мазура. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР.

Вчора, 28 жовтня, в Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові зібралися представники духовенства, представники української і польської влади, дипломати, політики, ректори львівських вишів, представники культури, медицини, силових структур. Усі прийшли подякувати Ярославу Дрозду за розвиток українсько-польських взаємин.

Розпочинаючи вечір, Ярослав Дрозд подякував усім, хто допомагав йому в роботі протягом дипломатичної місії у Львівському консульському окрузі. Він, зокрема, зазначив: «Де б я не був, у Львові залишиться частинка Ярослава Дрозда. І я завжди буду радіти з досягнень Львова і Галичини», – наголосив дипломат.

Звертаючись до Генерального консула і до всіх присутніх, Петро Колодій, зокрема, сказав: «Пан Ярослав Дрозд великий друг України. Бо у нелегкі моменти підставляв своє дружнє плече та допомагав нам, українцям, чим міг. Ми всі його добре знаємо, а насамперед – його добрими справами. Всіх їх і не перерахувати. Хочу особливо подякувати панові Ярославу за ту підтримку, яку він надавав жителям Львівщини під час Революції Гідності. Пан Генеральний консул особисто сприяв у наданні кваліфікованої допомоги потерпілим під час тих подій. Коли б я не звертався – вдень чи вночі, він зажди був готовий допомогти. Сьогодні, коли на сході України йде війна, коли українці вкотре боронять Європу від азійської орди, Генеральне консульство Польщі і пан Ярослав Дрозд особисто долучилися до підтримки наших воїнів та їх сімей. Генеральне Консульство Польщі є партнером Львівської обласної ради в соціальному мегапроекті для дітей учасників АТО «Мій тато захищає Україну!»». Також Петро Колодій передав новому Генеральному консулові Республіки Польща у Львові Вєславу Мазуру картинку із логотипом проекту «Мій тато захищає Україну!», яку діти учасників АТО виготовили власноруч спеціально для цієї зустрічі з представниками Польщі.

Петро Колодій подякував пану Ярославу Дрозду за його роботу на теренах Львівщини і висловив своє переконання в тому, що, де б він не працював, яку б посаду не обіймав, він назавжди залишиться вірним другом України і Львівщини. Відтак, Петро Колодій вручив Ярославові Дрозду Подяку голови Львівської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польської співпраці, активну підтримку України під час Революції Гідності, участь у соціальному проекті «Мій тато захищає Україну!» та з нагоди завершення дипломатичної місії у Львівському консульському окрузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: