Під час осінніх канікул діти відвідують цікаві екскурсії

У місті триває акція з організації цікавого дозвілля для дітей з соціально вразливих сімей. Так, цієї середи, 28 жовтня, в рамках акції управління соціального захисту Львівської міської ради «Подаруймо дітям радість», дітки, які позбавлені захисту, сімейного тепла і є підопічними родинного дому «Покрова», взяли участь у пізнавальній екскурсії експозицією Пожежно-технічної виставки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області (вул. Підвальна, 6). Про це повідомила прес-служба ЛМР

«В часі екскурсії діти дізнались про історію виникнення пожежної служби в нашому місті, про те, які засоби пожежогасіння використовували в різний період, які основні правила техніки пожежної безпеки. Екскурсія була як пізнавальною, так і дуже корисною, адже правила безпеки, коректне користування вогнем є запорукою безпечного життя. Отож, дякуємо адміністрації Пожежно-технічної виставки за надану можливість участі в екскурсії», - розповів спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Чорній.

Цикл заходів у ході проведення акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» орієнтовано на проведення цікавого й пізнавального дозвілля для дітей з львівських сімей, які потребують соціальної уваги, без залучення бюджетних коштів. В рамках циклу заходів, дітям з соціально вразливих сімей організовують цікаве дозвілля у форматі екскурсій, переглядів вистав, мультфільмів, проведення майстер-класів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: