Для дітей дітей учасників АТО та переселенців тривають «Веселі канікули»

З 19 жовтня по 1 листопада в усіх львівських школах розпочалися осінні канікули. Відтак, щоб цей час відпочинку для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей учасників АТО та переселенців минув цікаво та весело, соціальна кампанія «Добрі справи», спільно з культурними та розважальними закладами міста, організовує для дітей комплекс культурно-пізнавальних та розважальних заходів, в рамках проекту «Веселі канікули».

Цього тижня діти отримали можливість безкоштовно відвідати розважальний центр «Дитяча планета», навчатись виготовляти солодощі в «Майстерні карамелі», насолодитись виставами у Львівському театрі естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки, Театрі ім. Марії Заньковецької, подивитись мультфільм в Кінопалаці «Коперник» та історичний фільм в «IMAX», а також відвідати музей Леопольда Левицького, після чого поласувати солодощами в кав’ярні «Glory Cafe».

«Протягом останніх двох тижнів до проекту «Веселі канікули» було залучено більш, ніж 200 дітей пільгових категорій. Надалі в рамках компанії «Добрі справи» ми плануємо продовжувати співпрацю з партнерами проекту та шукати нові можливості розвитку та відпочинку для маленьких львів’ян», - заявила Єлизавета Майорова, спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту.

«Веселі канікули» — це соціальний проект, який реалізується в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин на час шкільних канікул. Детальніше про соціальну кампанію «Добрі справи» можна дізнатися в управлінні молоді, сім‘ї і спорту ЛМР.

Контактна особа: Єлизавета Майорова, тел. 297-58-71, 095-84-60-061.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: