Львівщина прийматиме національні змагання з гірських автоперегонів

31 жовтня – 1 листопада 2015 року. на території міста Львова, Сколівського та Миколаївського районів Львівщини відбудеться VІ етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «7 Львівський стандарт» та ІV етап чемпіонату України з авторалі «ХІІІ Ралі Галіція». Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Змагання проводяться Автомобільною федерацією України та Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Сколівської та Миколаївської райдержадміністрацій.

Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Організатори автомобільних змагань обіцяють глядачам цікаві та видовищні автоперегони. Також уболівальники матимуть можливість зблизька оглянути ралійну техніку та поспостерігати за напруженою боротьбою екіпажів.

30 жовтня відбудуться змагання VІ етапу чемпіонату України з гірських автоперегонів «7 Львівський Стандарт» на трасі с. Климець – Верецький перевал (Сколівський район, кордон з Закарпатською областю). У цих перегонах очікується участь близько 40 екіпажів. Нагородження переможців відбудеться о 19.00 год. на Верецькому перевалі.

31 жовтня з 17:00 год. відбудеться церемонія відкриття та презентаційні проїзди ралійних екіпажів – учасників змагань на території «ТВК Південний» (м. Львів, вул. Щирецька, 36).

Вхід вільний.

1 листопада з 10 год. пройдуть змагання ІV етапу чемпіонату України з ралі «ХІІІ Ралі «Галіція» на трасі с. Красів – м. Новий Розділ – с. Тростянець – с. Бродки (Миколаївський район). Очікується участь 52 екіпажів. Нагородження переможців відбудеться о 19.00 год. в с. Лубʼяне Миколаївського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: