Роботи з асфальтування пр.Червоної Калини триватимуть ще тиждень

У Львові тривають роботи з реконструкції пр. Червоної Калини. Так, ремонтники влаштовують на проїзній частині третій шар асфальту. Роботи з асфальтування дорожнього покриття планують закінчити через тиждень.

«На пр.Червоної Калини покладено два шари асфальту, зараз компанія «Онур» влаштовує третій шар асфальту. Роботи по асфальтуванню ще триватимуть 6-7 днів, далі компанія приступить до облаштування технічних тротуарів. Ці роботи ще триватимуть орієнтовно 2 тижні. Плануємо ще в цьому році зробити благоустрій біля трамвайної колії, облаштувати газони чорноземом і, якщо погодні умови будуть дозволяти, плануємо висадити червону калину на цьому проспекті», - зазначила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

Загалом, на сьогодні на пр.Червоної Калини влаштовано асфальтобетонне покриття на площі 51721 м. кв., що становить 69% від загальної площі, передбаченої проектом. Влаштовано 9,6 км бордюрів – 62% від передбачених проектом.

Нагадаємо, вартість будівельних робіт на пр.Червоної Калини за договором складає 83 млн. 156 тис. 719грн. У 2015 році у міському бюджеті на цей об’єкт закладено 60 млн.грн.

Відповідно до проекту, заплановано влаштувати дорожнє покриття з асфальту площею 74798 м. кв, тротуари та вело доріжки площею 31257 м. кв. встановлення бордюрів – 15,4км

В межах передбачених коштів у 2015 році планується виконати повний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини основної дороги, а в 2016 році – завершити ремонт бічних проїздів.

Замовник - департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Як додала Ірина Маруняк, цього року у Сихівському районі виконано дуже багато робіт. Таких об’ємів робіт не було зроблено у жодному попередньому році. Відремонтували двори, тротуари, закінчуються роботи на пр.Червоної Калини та на вул.Сихівській. Ці дві вулиці є стратегічними для сихівчан. По цих магістралях йдуть великі потоки транспорту, тож буде зручніше, буде краще, буде легше для водіїв і для мешканців Сихівського району.

Також закінчують роботи на вул.Сихівській. Вже зроблені острівці безпеки, зроблені пішохідні переходи, нанесена розмітка. Необхідно ще завершити роботи щодо облаштування технічних тротуарів», - сказала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: