Львівський Центр «Лібертас» співорганізовує міжрелігійний круглий стіл в Києві

У четвер, 3 грудня, в конференц-залі Ісламського культурного центра Києва відбудеться круглий стіл «Майбутнє християнсько-ісламських відносин в Європі в контексті сучасних міграційних процесів». Організатори заходу - Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», Духовне управління мусульман України «УММА» та Українська асоціація релігієзнавців.

За словами організаторів, круглий стіл був ініційований у світлі останніх подій в Європі, пов'язаних з напливом мігрантів з ісламських країн, терористичними актами, а також наростаючою хвилею ісламофобії.

Передбачається, що цей Круглий стіл стане першим у серії подібних заходів, спрямованих на зміцнення міжрелігійних зв'язків і відносин в Україні.

Учасниками круглого столу стануть вчені з Європи та України, кандидати та доктори наук, чиновники, представники громадянського суспільства та духовенства. Серед особливих гостей - відомий ісламський громадський діяч і письменник з Німеччини Ахмад Фон Денффер і доктор історичних наук з університету Познані Маріуш Маршевскій.

У програмі заплановано проведення вступної сесії і двох робочих панелей з доповідями учасників.

Вхід вільний. Запрошуються представники ЗМІ та всі, хто цікавиться цією проблематикою.

Початок круглого столу: 3 грудня, 10:00 год.

Місце проведення: вул. Дегтярівська, 25А, конференц-зал Ісламського культурного центру Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: