Міжнародний шаховий фестиваль стартував у Львові

Цього тижня у Львові гаряча шахова пора – майже одночасно з чемпіонатами України з шахів серед жінок та чоловіків розпочався відкритий міжнародний шаховий фестиваль «Меморіал Михайла Василишина». Змагання цьогоріч відбудеться вдванадцяте та триватиме з 30 листопада до 8 грудня. Про це пише Дивись Інфо із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Вже традиційно Меморіал М. Василишина збирає двадцятьох шахістів з різних країн, які впродовж дев’яти днів змагатимуться за шахову першість. Учасники ХІІ фестивалю, серед яких 3 міжнародних гросмейстери, 7 міжнародних майстри, 5 майстрів ФІДЕ, 1 майстер ФІДЕ серед жінок та 1 міжнародний гросмейстер серед жінок, представляють Україну, Польщу, Туреччину та Індію.

Зазначимо, що згідно з програмою в межах Меморіалу М. Василишина відбудеться два колових турніри з можливістю виконання нормативу міжнародного гросмейстера та з можливістю виконання нормативу міжнародного майстра.

Довідка

Михайло Василишин (11.04.1938-26.12.2002) - майстер спорту з вільної боротьби, «Заслужений працівник фізичної культури України» (1998), голова спортивного комітету Львівської області, голова ФСТ «Україна», перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області. Був палким прихильником шахів і активно підтримував розвиток цього спорту в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: