Питання функціонування львівського палацу спорту «Україна» обговорено на нараді

30 листопада за головування заступника голови обласної державної адміністрації Юрія Підлісного відбулася нарада з питань діяльності львівського палацу спорту «Україна». Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Участь у засіданні взяли начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Микола Бандра; голова комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Львівської обласної ради Михайло Гичка; голова Громадської ради при ЛОДА Степан Середа; голова профільної комісії з питань сім′ї, молоді та спорту Громадської ради при ЛОДА Андрій Породко; заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації Іван Нос; начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода; провідний фахівець департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олексій Тарабан та інші зацікавлені особи. Об’єднання профспілок Львівщини представляв заступник голови Михайло Будзан.

Було обговорено питання поточної діяльності та подальшого функціонування у місті Львові Палацу спорту «Україна»; утворення ТЗОВ «Палац спорту «Україна» у м. Львові; можливі шляхи та перспективи функціонування Палацу спорту «Україна» у м.Львові. За результатами наради дано відповідні доручення.

Довідково:

Палац ігрових видів спорту «Україна» з тенісними кортами (м. Львів, вул. Мельника, 18) збудований у 1986 році (арх. М. Трачем, інж. О. Казанцевим та інж. О. Габрелєм, мав назву «Спартак») для розвитку ігрових видів спорту і є одним із найбільших Палаців спорту у м. Львові. Це одна із останніх капітальних споруд, що збудована для потреб галузі фізичної культури і спорту у Львівській області за останні 30 років.

Загальна площа - 2 200 кв.м.

Директор Палацу спорту – Ломага Богдан Андрійович.

В даний час в Палаці на умовах оренди діє ДЮСШ «Спартаківець» (теніс), зал атлетичної гімнастики, декілька спортивних клубів.

Палац спорту до останнього часу знаходився у власності об’єднання профспілок Львівщини, потребує капітального ремонту й окрім проведення фізкультурно-спортивних заходів, використовується для проведення різноманітних промислово-торгівельних виставок тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: