Середній розмір житлової субсидії у грудні становитиме 1 800 грн

У Львівській області цьогоріч житлові субсидії отримали 290 108 сімей. В середньому підтримкою житлової субсидії охоплено 900 тис громадян області. Порівняно з минулим роком цифра зросла у 15 разів. Крім того, на опрацюванні перебуває ще 14 222 заяв та декларацій. Про це  повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Василь Мартиняк.

"Органи соціального захисту населення Львівщини готові, в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує", - зазначив Василь Мартиняк.

Загалом житлові субсидії призначені 93,8% сім’ям, які звернулись за цією допомогою. Найвищі показники призначення у Дрогобицькому районі (100%), Сокальському районі (99,8%), у м. Стрий (99,0%), найменші у Турківському (86,6%), Бродівському (89,8%) та Кам’янка-Бузькому (90,0%) районах.

Зазначимо, середній розмір призначеної житлової субсидії станом на листопад по області становив близько 1000 грн. А прогнозований середній розмір станом на грудень поточного року становитиме 1800 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: