"Біла Вежа" презентують новий кліп

Лірична та чуттєва композиція «Як тебе знайти» - це перша пісня з майбутнього, третього за рахунком, альбому, над яким зараз працює гурт «Біла Вежа». Про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба гурту.

«Це романтична і трохи містична історія кохання. Погодьтеся, кожен з нас мріє знайти свою справжню любов. А уявіть, що вона наснилася вам, і тепер ви відчайдушно шукаєте її в реальному житті! Чи можливо таке? Дивіться у нашому новому кліпі… Так-так, ми віримо у дива!», - розповідає фронтмен гурту «Біла Вежа» Максим Іващенко.

Кліп на пісню «Як тебе знайти» знімався відразу у трьох українських містах – Києві, Львові та Тернополі. В основу відео покладено сюжет про кохання, яке здатне поєднати різні світи. Це вже 4-й кліп від романтиків українського року. Хлопці вкотре доводять своєю творчістю, що навіть у складні, холодні часи в нашому житті повинно залишатися місце для справжньої любові та віри у краще!

Режисером відео виступив Кай Каславіньєрі – польський музикант, ді-джей, продюсер та композитор. Він вже має досвід співпраці із українськими виконавцями: раніше встиг попрацювати із «Гайдамаками» та зробити ремікс пісні «Без тебя» для гурту «O.Torvald».

«Біла Вежа» - це феномен в українському музичному світі. Хлопці успішно доводять, що  можна уникнути стандартів та ярликів сучасного шоубізу та створити свій унікальний музичний образ і стиль. Із серпня 2015 року гурт «Біла Вежа» - учасник шостого сезону національного співочого шоу «Х-фактор» на СТБ. Подолавши попередні етапи, хлопці увійшли у склад дванадцяти найкращих співаків сезону та виступають у прямих ефірах. Побачити гурт на сцені «Х-Фактору» можна щосуботи о 19.00 на телеканалі СТБ!

Сингл «Як тебе знайти» був записаний та спродюсований у співпраці з компанією «ФДР Мюзік».

Офіційні спільноти гурту:

http://bilavezha.kiev.ua/

https://www.facebook.com/bilavezha/

https://vk.com/bila_vezha

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: