На благодійному мистецькому аукціоні збиратимуть кошти для львівського «ОХМАТДИТу»

Завтра, 3 грудня, у Львові пройде благодійний ярмарок-аукціон «Добре серце – щедрі руки». На аукціоні збиратимуть кошти для часткової реставрації лікарняних палат відділення раннього дитинства Львівської обласної клінічної лікарні «ОХМАТДИТ», а також придбання для неї обладнання.

Повідомили Дивись.Інфо організатори аукціону.

Ініціював проведення благодійного ярмарку-аукціону фонд «Серце дитини», створений для підтримки дітей, що мають вади серця. «Добре, що проводять такі аукціони, і добре, що є небайдужі люди. На жаль, фінансування медицини державою є мінімальним. І лише благодійники, фонди та лікарі поки що втримують лікарні на плаву», - розповідає в.о. головного лікаря львівського «ОХМАТДИТу» Вальдемар Надіжко.

За словами співзасновниці фонду «Серце дитини» Тетяни Ящун, чимало львівських митців зголосилися долучитися до заходу. Наприклад, на ньому будуть представлені картини, скрині для зберігання речей, речі від львівських дизайнерів Руслани Маринович, Оксани Пєкни.

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати ярмарок-аукціон і придбати мистецький твір, а разом з тим допомогти маленьким пацієнтам «ОХМАТДИТу». Нагадаємо, захід розпочнеться о 18.00 у приміщенні Citadel Hotel, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Грабовського,11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: