На Львівщині обговорили розвиток громадських організацій

Цими днями у реколекційному центрі Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в с. Стрілки Старосамбірського району відбувся обласний семінар-практикум «Міжсекторальне співробітництво та розвиток мережі громадських організацій у Львівській області».

Про це Дивись.Інфо повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Оксана Вацеба.

У семінарі взяли участь працівники, відповідальні за реалізацію молодіжної політики у районах та містах обласного значення Львівської області, а також представники обласних молодіжних громадських організацій Львівщини.

Модератори семінару – директор Молодіжного центру праці Леся Доганик та начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Андрій Ковальський, підготували та продемонстрували практичні завдання стосовно реструктуризації обласної та районних адміністрацій, міських виконкомів, для визначення основних проблем реформування сфери молодіжної політики тощо. Основним напрацюванням є також пропозиції щодо оптимізації структури районних адміністрацій та міських рад, проект дорожньої карти розвитку молодіжної політики у Львівській області. В процесі роботи визначено пріоритетні напрями роботи та перспективи розбудови молодіжної політики на наступні п’ять років. Окрім цього, учасники семінару мали можливість обговорити перспективу розвитку мережі громадських організацій, поділитися досвідом та обговорити поточний стан реалізації молодіжної політики в районах та містах Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: