На Львівщині розкажуть про обласні перевезення

У Львівському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: «Порушення "транспортних" прав мешканців гірських районів Львівщини. Як створити прозорі та однакові умови для всіх перевізників».

 Учасники:

  • Ярослав Порада, голова Львівської обласної асоціації перевізників автомобільного транспорту;
  • власники та керівники АТП;
  • голови органів місцевого самоврядування Сколівського, Жидачівського та Миколаївського районів.

Довідка

Львівська обласна асоціація перевізників автомобільного транспорту (далі-ЛОАПАТ) здійснює свою діяльність з вересня 2005 року. До складу асоціації входять автопідприємства, частка пасажирських перевезень яких складає майже 30% всіх обласних перевезень і забезпечують транспортним сполученням 10 районів Львівської області.

Особливе занепокоєння членів асоціації викликають наміри Львівської ОДА -перенести на вимогу Львівської міськради відправлення автобусних маршрутів, які здійснюють виїзд зі Львова в Миколаївському напрямку, на АС «Львів № 1» (вул. Стрийська, 109).

Така вимога Львівської облдержадміністрації порушує права мешканців Миколаївського, Стрийського, Сколівського та Жидачівського районів, переважна більшість яких проживає в населених пунктах, що мають статус гірських, та ставить в нерівні умови перевізників-членів асоціації з іншими перевізниками.

Прес-конференція відбудеться в середу, 2 грудня 2015 року, об 11.00

за адресою: Прес-клуб, проспект Шевченка, 11, 2 поверх.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: