На Львівщині внесли зміни до порядку виплат допомоги демобілізованим

Розпорядженням голови ЛОДА внесено зміни до Порядку надання та виплати одноразової адресної грошової допомоги демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО, та їхнім сім’ям на 2015-2017 рр.

Відповідний документ оприлюднений на сайті ЛОДА, повідомляє Дивись.Інфо.

Відповідно до змін, у переліку документів для отримання допомоги демобілізованим слід подавати копію витягу із наказу командира військової частини про виключення зі списків особового складу частини або для військовослужбовців строкової військової служби та призваних за мобілізацією або ж копію військового квитка, де є запис про звільнення із служби».

Нагадаємо, 15 вересня Львівська облрада затвердила Програму підтримки у Львівській області демобілізованих воїнів, які повертаються з АТО, та їхніх сімей на 2015–2017 роки. На фінансування програми передбачено 27 млн грн з обласного бюджету.

Як зазначається у тексті програми, упродовж 2015 року в області буде демобілізовано від 7000 до 10000 осіб, які перебували в АТО.

Основна мета Програми полягає в покращенні матеріального стану демобілізованих військовослужбовців, які повертаються з АТО, та їхніх сімей через надання їм одноразової адресної допомоги.

Програмою передбачено, що кожен демобілізований боєць отримає допомогу у розмірі 3 тис. грн.

Підставою для отримання адресної грошової допомоги є такі документи:

1) Заява про виплату одноразової грошової допомоги (стандартний бланк є у військкоматі).

2) Копія посвідчення «Учасник бойових дій».

3) Витяг із наказу командира військової частини про виключення зі списків особового складу частини, а для військовослужбовців строкової військової служби – копія військового квитка (для звільнених із служби).

4) Копії сторінок паспорта отримувача одноразової допомоги, на яких зазначено його прізвище, ім’я, по батькові та місце реєстрації.

5) Копія ідентифікаційного коду отримувача.

6) Номер власного банківського рахунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: