Номінаційний комітет обрав керівника аеропорту "Львів"

1 грудня Номінаційний комітет обрав кандидата на голову аеропорту "Львів" Тетяну Романовську.

Про це у своєму Твітері написав міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус.

"Привіт, Львів! Учора номінаційний комітет обрав кандидата на голову аеропорту - це Тетяна Романовська. Людина з гарним досвідом і завзяттям",- зазначив Абромавичус.

Тетяна Романовська раніше була начальником аеровокзального комплексу львівського аеропорту. Крім того, у 2011 році вона вже була в.о. генерального директора підприємства, коли було звільнено Олександра Загреву.

Романовська закінчила Львівську комерційну академію, а також пройшла програму стажування в державному агентстві США US Trade & Development Agency за програмою «Розвиток аеропортів» ( Course for the Airport Development Program).

З 2013 року працювала в оргкомітеті зимової олімпіади в Росії - Сочі-2014. Керувала департаментом прийму гостей.

Як писав Львівський портал, Тетяна Романовська у своїй програмі розвитку летовища акцентує на необхідності введення в експлуатацію злітно-посадкової смуги, будівництва вантажного терміналу і ангару, залучення інвестицій в неавіаційні сфери діяльності.

Вона хоче використовувати стару будівлю терміналу для створення VIP-терміналу, стверджує про необхідність будівництва готелю поблизу аеропорту.

Також, ідеться в програмі Тетяни Романовської, упаковка багажу і парковка повинні проводитися через тендерні процедури на основі створення прозорих умов оцінювання.

Підвищення прибутковості і грошових потоків вона планує досягти за допомогою збільшення обсягів перевезень, ефективного планування ресурсів та мінімізації витрат.

Тетяна Романовська вважає, що необхідно проаналізувати яку частину співробітників залишити на постійній роботі, а яку залучати під час пікових періодів роботи аеропорту. Вона допускає узгодження з профспілкою і трудовим колективом умов гарантування збереження робочих місць для співробітників певних підрозділів.

Також вона планує розробку механізму підтримки базових авіакомпаній в умовах лібералізації ринку.

В кулуарах міністерства інфраструктури говорять, що кандидатуру Тетяни Романовської активно лобіював міський голова Львова Андрій Садовий, хоч народний депутат України Ярослав Дубневич також мав свого претендента на цю посаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: