Садовий планує привести до пуття усі сквери Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий планує привести до пуття усі сквери у місті – якісне освітлення, лавочки, смітники, доріжки, квіти та усе необхідне для відпочинку.

Про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба ЛМР.

Як зазначили у прес-службі, Залізнична районна адміністрація спільно з підприємцями та спонсорами провела реконструкцію скверу, що на вул. Петлюри, 17. «Упродовж вересня та жовтня тут встановили лавки й опори вуличного освітлення, відремонтували хідники та висадили дерева. Виконані роботи оглянув міський голова Львова Андрій Садовий», – йдеться у повідомленні.

Мер Львова зазначив: «Сквер на Симона Петлюри дуже багато років був недоглянутим. Ми передбачили кошти в бюджеті – це 405 тис грн. Зробили якісне освітлення, замостили усе дуже красиво. Дуже багато ми плануємо зробити у 2016 році. Наше завдання – щоб усі сквери міста Львова були приведені до пуття – якісне освітлення, лавочки, смітники», – заявив Андрій Садовий.

Як зазначає голова районної адміністрації Надія Банах, загальна площа відремонтованих хідників у сквері становить 830 м2, з яких 230 м2 – відремонтовано за кошти підприємців.

За її словами, у процесі реконструкції скверу було встановлено також п’ять опор вуличного освітлення та приведено до належного стану наявну в сквері скульптуру.

Окрім цього, з метою покращення естетичного вигляду скверу, районна адміністрація за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища озеленила сквер низкою зелених насаджень.

«Ми закупили та висадили сім саджанців гостролистого клену, з яких три штуки – червонолистого клену Royal Red, та чотири штуки – клену Drummondii, 10 кущів-багаторічників спіреї, чотири кущі ялівця та один кизильник», – розповідає Надія Банах.

За спонсорські кошти в сквері також встановлено 10 лавок і 10 урн для сміття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: